De Golfdag


Onze golfdag vindt jaarlijks eenmalig plaats. We spelen op een gave baan in Nederland. De afgelopen 9 jaar zijn we te gast geweest op Het Rijk van Nunspeet, De Hilversumsche, De Kennemer, The International en De Rosendaelsche. Je kunt een flight kopen (4 deelnemers) of individueel een startbewijs aanschaffen. Dit jaar speelden we op 9 en 10 september op De Texelse. Lees hieronder meer.


Deelname

Er zijn twee opties om deel te nemen:

  • Je schaft een volledige flight aan. Kosten hiervoor bedragen € 1500,- (ex BTW) Met de betaling van dit bedrag kun je met 4 personen meespelen en is de gehele dag volledig verzorgd. Koffie, lunch, baancatering, borrel en diner. Alles is op en top geregeld.
  • In de editie van 2022 komt daar circa € 600 bij voor de huur van een chalet/bungalow van vrijdag tot en met maandag voor 4 personen.  
  • Je neemt individueel deel. Kosten hiervoor bedragen € 450,- (ex BTW) per persoon. Met de betaling van dit bedrag kun je meespelen en is de gehele dag volledig verzorgd. Koffie, lunch, baancatering, borrel en diner. Alles is op en top geregeld.


Veiling


Tijdens de borrel vindt de veiling plaats. Hier komen heel veel verschillende kavels voorbij waar je op kunt bieden. Van VIP voetbalkaarten tot racefietsen, van Ferrari rijden tot geheel verzorgde personeelsuitjes. Voor iedereen wat wils. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar de goede doelen.


Sponsoring

Er zijn tweetal mogelijkheden om als sponsor bij te dragen aan de golfdag.

  • Hoofdsponsor. Jij bent dat jaar met jouw bedrijf naamgevend sponsor van de golfdag. Voor € 5000,- (ex BTW) kun je een volle flight meenemen . In 2021 en 2022 reeds afgenomen door Van Lanschot
  • Hole sponsor. Voor € 250,- (ex BTW) sponsor jij een hole. De hole wordt opgemaakt met het logo van jouw bedrijf

Doe je mee?